![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#فرودگاه
#مونترال
#پارکینگ
#فرودگاه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00 #Montreal [ویزای توریستی] مهاجرت
کسی که معافیت توریستی داره برای سربازی اگه ویزای ورک پرمیت کانادا توی پاسپورتش باشه و بخواد از کشور خارج بشه آیا توی فرودگاه برای رد شدن از گیت اینکه ویزای کانادا توی پاسپورت هست گیر داده میشه بهش؟
2021-09-24 01:19:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] مهاجرت
من به مدت سه ترم در یکی از دانشگاه های کبک سیتی تحصیل کردم در حال حاضر تصمیم به پذیرش از دانشگاه های مونترال دارم آیا این موضوع ( تغییر DLI) در آینده بر روی Pr شدن تاثیر میزاره ؟
2021-09-02 18:03:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت
سوالي داشتم اينكه اگر كسي يه ترم ايالت ديگه اي دانشجو باشه و بعد يه ترم بخواد بره دانشگاه در مونترال مشكلي براي گرفتن caqنداره؟ چون داخل خاك كاناداست؟
2021-09-04 07:39:00 #Quebec City [دانشگاه] مهاجرت
هزینه های زندگی تو اوتاوا نسبت به کبک ومونترال و تورنتو به چه صورته یعنی اوتاوا نسبت به شهرای دیگه ارزونتره یا نه؟؟
2021-09-04 14:58:00 #Montreal [هزینه های زندگی] مهاجرت
برای چند شب موندن تو مونتریال، ارزون ترین گزینه که پارکینگ هم داشته باشه چیه؟
2021-09-01 00:37:00 #Montreal [مونتریال] مهاجرت
سلام آيا كسي اطلاع داره كه براي تاييد مدارك تحصيلي در سامانه سجاد بايد (اگه هم كارشناسي داريم هم ارشد ) هر دو رو بايد بارگزاري كنيم يا تكي تكي هم ميشه؟ اخه فعلا فقط كارشناسيم اصلش آزاد شده و ارشد مونده...
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
سلام دوستان کسی هست از پروسه لند افراد با ویزای اقامت دائم در فرودگاه مونترال اطلاع داشته باشه ؟
2020-11-10 09:26:12 #Montreal
من به مدت سه ترم در یکی از دانشگاه های کبک سیتی تحصیل کردم در حال حاضر تصمیم به پذیرش از دانشگاه های مونترال دارم آیا این موضوع ( تغییر DLI) در آینده بر روی Pr شدن تاثیر میزاره ؟
2021-09-02 18:03:00 #Montreal